Qlandia
Prihaja 3.oldtimer show Krško

V nedeljo, 29. maja vabljeni na srečanje starodobnih vozil.

 Ste ljubitelj starodobnih vozil ali pa želite kulturno preživeti zadnjo majsko nedeljo? 

Na parkirišču Qlandie Krško se bodo v nedeljo, 29. maja ob 9. uri zjutraj zbrali lastniki starodobnih vozil in predstavili svoje jeklene konjičke. Na srečanju bo potekal tudi sejem starodobnih vozil, sledil pa bo tudi kulturni program s Pihalnim orkesterom Krško, Krškimi mažoretkami, Glasbeno šolo Krško, Plesno šolo Lukec in Harmonikarji Tonija Sotoška.
Ob prireditvi boste lakoto lahko potešili z brezplačnim golažem.

Lepo vabljeni!


*Prireditev je v okviru občinskega praznika in v sodelovanju s Slovensko veteransko avto moto zvezo SVAMZ

*Sodelujoči: Spar Krško, Vinska klet KZ Krško, Kmečka zadruga Sevnica, Glasbena trgovina Audio pro Krško

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško