Qlandia

Poišči svoj trend s Tjašo Kokalj

Sprehodi se skozi modne kolekcije in uživaj z nami v nakupih!

Kako iz modnih kosov novih kolekcij, ki so na voljo v vaši Qlandii, sestaviti slog, ki pristaja ravno vam? To je vprašanje, s katerim se bosta na modnem dogodku v Qlandii Krško soočili slovenska Instagram ikona Tjaša Kokalj in voditeljica Azro Selimanović. V soju najnovejših insta-trendov za pomlad in poletje 2019 bosta z vami delile skrivnosti in nasvete, kako za vsako priložnost izgledati popolno. Se vidimo v petek 10. maja, od 18.00 dalje.

Modni navdušenki pripravljata tudi ATRAKTIVNO PRESENEČENJE za vse obiskovalce. Pravita, da bo slikovito, dinamično in odmevno. Več pa boste sami odkrili na modnem dogodku.
V nestrpnem pričakovanju na gurmanski dogodek smo s Tjašo Kokalj poklepetali o QL pomladi. Preberite, kaj nam je zaupala.

 Kaj naredi pomlad zares QL? 

Pomlad naredi res QL naša energij, razugranost, dobro počutje, pozitivne vibracije, ki se izražajo tudi na oblačilih in modnih dodatkih. Meni osebno pomladi narišejo nasmeh na ustnice cvetoča drevesa, toplo vreme in sonček, ki nas boža in seveda kakšen nov modni kos.

 Kateri modni trend pomladi ti je najbolj pisan na kožo? 

Kateri mi ni? Hahaha ... letos sem zaljubljena v močne in drzne barve kot so zelelna, oranžna in rdeča, plisirana oblačila kot so krila, obleke in hlače s širokimi hlačnicami in pisani potiskani metulji na oblekah. 

 Kateri so top 3 modni kosi, ki jih nujno moramo imeti to pomlad? 
Spomladanski plašč vibrajoče barve kot je na primer oranžna, daljšega kroja. Plisirane hlače s širokimi hlačnicami, ki jih lahko nosimo kot zelo eleganten in posloven kos, pa tudi kot zelo trendovski. Manjša torbica okrogle oblike s širokim pasom. 

 Kateri je najboljši modni nasvet, ki si ga kadarkoli prejela? 
Uh, jih je bilo verjetno kar nekaj. Veliko berem na spletu, tudi revije o modi in lepoti si redno kupujem za navdih, rada tudi spremljam kakšne oddaje o modi, neprecenljivi nasveti so bili nasveti stilistov, ki so me oblačili in stilirali, nekaj pa dobiš tudi s kilometrino. 

Bi jo želeli še kaj vprašati? Vabljeni na dogodek, kjer boste lahko postavili tudi svoje vprašanje!

To pa še ni vse! QL pomlad poteka v Qlandii kar cel mesec z dogodki za prav vsak okus. Preverite dogajanje tukaj ter sledite na Instagramu pod #QLpomlad.

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?