Qlandia
AVTO FEST 2019
Razstava jeklenih lepotcev z glasbeno gostjo Ines Erbus.

Vabljeni na tradicionalno razstavo jeklenih lepotcev, ki se bo odvijala pred nakupovalnim centrom Qlandia Krško. 

Vsi, ki se morda prav v tem času spogledujete z idejo o nakupu novega vozila ali bi se zgolj želeli seznaniti z novostmi, bosta ta dva dneva kot nalašč, da na svoj račun pridete prav vsi in združite nakupovanje z ogledom vozil. 

Med slednjimi bodo na ogled vozila znamke: Renault, Toyota, Dacia, Nissan, Seat, VW, Audi, Škoda, Kia, Opel, Fiat, Hyundai,  Volvo ter Suzuki. Na voljo za individualne pogovore pa vam bodo tudi predstavniki posameznih avto hiš. 

Razstava vozil bo v soboto 25. maja od 9.00 do 18.00 in v nedeljo 26. maja od 9.00 do 15.00.

Vabljeni v Qlandio Krško.

Posebne ponudbe trgovin v času Avto festa
Dodatnih -10% popusta. 
*Popusti in akcije niso združljivi in se med seboj ne seštevajo. Ne velja na kolesa, športne ure in merilce srčnega utripa, izdelke označene s 1. in VIP ceno ter izdelke iz aktualnga letaka. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško