Qlandia
Super darila, ki si jih privoščite z vašo QL darilno kartico

Ste za darilo prejeli darilno kartico Qlandia? Za vas smo pripravili nabor izvrstnih nakupov, ki jih z vašo darilno kartico lahko opravite v nakupovalnih centrih Qlandia.

Če so vas najdražji v prazničnih dneh obdarili z darilno kartico Qlandia, imate sedaj odlično priložnost, da navdušenje prazničnih nakupov podaljšate tudi v januar. Privoščite si nekaj čudovitega, izjemnega in povsem po vašem okusu. V Qlandii vas pričakuje malo morje modnih, tehničnih, športnih in drugih trgovin, kjer boste zagotovo našli pravo darilo zase.

Za lažjo odločitev, kako porabiti dobroimetje na vaši darilni kartici Qlandia, smo pobrskali po naših trgovinah in odkrili kar nekaj biserov iz aktualne ponudbe.

Stanje na vaši QL darilni kartici lahko preverite tukaj.

Darila do 20 €

Prva liga, Torba
Prva liga, Torba
Baby center, Kristali
Baby center, Kristali
Moby fashion, Ovitek za telefon
Moby fashion, Ovitek za telefon

Darila do 50 €

Pikapolonica, Sedež za kolo
Pikapolonica, Sedež za kolo
Slowatch, Nakit zanj
Slowatch, Nakit zanj
S Oliver, Suknjič
S Oliver, Suknjič

Darila do 100 €

L'occitane, Krema
L'occitane, Krema
Big Bang, Fotoaparat
Big Bang, Fotoaparat
Bags&More, Torba zanjo
Bags&More, Torba zanjo

Darila do 300 €

Hervis, Šotor
Hervis, Šotor
Pikapolonica, Nogomet
Pikapolonica, Nogomet
Stentime, Ura zanj
Stentime, Ura zanj

 Zamenjajte stare darilne bone za darilno kartico Qlandia! 

S 4. 1. 2019 darilnih bonov Qlandia ne morete več unovčiti v naših trgovinah. V kolikor darilnih bonov niste utegnili porabiti, se oglasite na prodajnem mestu darilne kartice Qlandia (INFO točke trgovin Spar in megamarketov Interspar ), kjer vam bodo denarno vrednost darilnih bonov brezplačno prenesli na darilno kartico Qlandia z neomejenim rokom trajanja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Boste podarili rožico? Preverite kaj pomeni!

Izberite in podarite rožo s pravim sporočilom. Preverite kakšen simbolični pomen nosi cvetje, ki ga najpogosteje podarjamo in poskrbite za presenečenje z osebno noto.

#dom #nasvet
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

#nasvet #lepota
Ideja za darilo: doma narejene dišeče kopalne bombice
Prikupne barvite bombice, ki pričarajo omamno dišečo kopel so izvrstno darilo. Zakaj jih letos ne bi izdelali kar doma in z njimi obdarili najdražje? Predstavljamo vam super enostaven recept.
#nasvet
Kdo se boji praznikov?
Medtem ko mi uživamo v čarih prazničnih dni, lahko glasen šum in pokanje vznemiri ali celo prestraši naše male štirinožne ljubljenčke. Poglejte, kako jim lahko v takih primerih pomagate.
#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKrško