Qlandia
Eno pametno, prosim!
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

Tako, kot smo pred časom opazovali ljudi, ki nenehno strmijo v svoj pametni telefon, dandanes vse pogosteje vidimo, kako pogledujejo na svoje zapestje. Pametna ura kot najbolj izstopajoč predstavnik nosljive tehnologije je veliko več kot naprava za prikazovanje časa. Je pravzaprav mali prenosni računalnik, ki nam na zapestju nudi vpogled v obvestila našega mobilnega telefona (klici, SMS sporočila, obvestila aplikacij …) ter številne funkcije za spremljanje zdravja in življenjskega sloga, kot so merjenje srčnega utripa, spremljanje spanca, štetje korakov in kalorij ter beleženje in analiza športnih aktivnosti. Ni dovolj? Nekatere služijo tudi kot predvajalnik glasbe, nas vodijo preko GPS navigacije in omogočajo brezstično plačevanje!

Glavna prednost pametne ure je vsekakor priročnost. Vso komunikacijo vašega mobilnega telefona lahko pregledate in upravljate že z malim obratom zapestja, kar pomeni da vam telefona sploh ni treba vzeti iz žepa ali torbice. Se odpravljate na tek? Telefon lahko pustite doma, saj ura beleži celotno aktivnost ter vam obenem postreže še z vašo najljubšo glasbo in spremlja srčni utrip. Večina pametnih ur je tudi vodoodpornih, torej lahko z njimi brezskrbno plavate ali skočite pod tuš.

S pametnimi funkcijami postane ura vse bolj nepogrešljiv dodatek za vaš vsakdan. Ne potrebujete toliko naprednih komunikacijskih funkcij in vas zanima zgolj spremljanje zdravja, korakov ter športnih aktivnosti? Mogoče je za vas bolj primerna športna pametna zapestnica.

Mi band 4 fit zapestnica Xiaomi BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Mi band 4 fit zapestnica Xiaomi BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Huawei Watch GT BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Huawei Watch GT BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS Nike 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS Nike 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Samsung Galaxy Watch Active BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Samsung Galaxy Watch Active BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]
Apple Watch Series 4 GPS 44mm BIG BANG [NG, KA, NM, KK, PT]

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet
Kako se pripraviti na posvojitev?
Vsak dober posvojitelj jemlje prihod novega člana družine, kar domača žival zagotovo je, resno in odgovorno. To pomeni, da se že pred posvojitvijo pozanima za potrebe določene pasme, pa tudi prav za posebnosti, povezane z izbranim kosmatincem. 
#nasvet
Kaj pomeni posvojiti domačo žival?
Imeti rad živali ali odgovorno skrbeti za njih sta dve različni stvari, ki skupaj določata dobrega lastnika domače živali. Drugače povedano, imeti rad živali je hvalevredno čustvo, skrbeti zanje pa zahteva trud in veliko odgovornost. 
#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško