Qlandia
QL za hišne ljubljenčke: naravna prehrana
Manj procesirana hrana vsebuje bistveno več organizmu koristnih snovi in ima precej višjo biološko vrednost. Kako priskrbeti le najboljše tudi za naše najboljše prijatelje - štirinožce?

Kakšen je naravni obrok?

  1. Vsebuje manj kemikalij in je manj predelan
  2. Ne vsebuje umetnih dodatkov kot so barvila, ojačevalci okusa in konzervansi
  3. Je brez drugih kemičnih dodatkov
  4. Ne vsebuje strupenih pesticidov
  5. Je najboljše orožje v boju proti okužbam kože in alergijam
  6. Vsebuje samo najkakovostnejše beljakovine in sestavine najvišje kakovosti
  7. Krepi imunski sistem psa in ga ščiti pred boleznimi

Kakovost hrane ...

ima posredne in neposredne učinke na kakovost življenja. To, s čimer hranimo svojega psa, ima velik učinek na to, kako ljubljenček izgleda, kako se počuti in kako deluje. S kakovostno naravno hrano bomo svojemu kosmatincu pomagali zagotoviti dolgo, srečno in zdravo življenje. Razkošen in sijoč kožuh, energija za igro in tekanje, zdrava telesna teža ter močan imunski sistem močno izboljšajo kakovost življenja vse do pozne starosti.
Nekateri ljudje se odločajo za hranjenje surove hrane, spet drugi pa raje posegajo po briketih in konzervah, ki so po svoji recepturi bistveno manj obdelani in vsebujejo več zelenjave in sadja, kljub temu pa so še vedno uravnoteženi. Tako poskrbimo za vse elemente zdravega in naravnega načina prehranjevanja, ne da bi se morali mučiti s pripravo uravnoteženega obroka sami.
Vse za male živali poiščite v nakupovalnem centru Qlandia

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#dom #zdravje
Ostani doma: kaj pa zdaj?

Preberite naše preverjene nasvete, kako prilagoditi svoj dan, ostati družabni in predvsem zdravi.

#dom #nasvet
Detajli, ki bodo naredili vaš dom popolnoma šik

Za popolnoma nov videz prostorov ni se treba lotiti temeljite prenove. Zadostuje že, da v svoj dom vnesete nekaj detajlov, s katerimi mu dodate šik pridih.

#dom #dogajanje
Zdravo spanje

Kakovosten spanec, ob katerem se zbudite spočiti, nasmejani in polni zagona za nov dan pogosto ni odvisen zgolj od vašega osebnega počutja. Upoštevajte spodnje in se pripravite na najboljše spanje vašega življenja!

#dom
Na zraku
S prezračevanjem dosezite boljšo kakovost življenja. Izognite se pogostim nadlogam slabega zračenja z našimi nasveti, na dogodku v Qlandii Krško pa spoznajte optimalne rešitve za zdrav in zračen dom.
#dom
Rastline, ki odganjajo komarje
Veranda, dobra družba in lahkotna sapica, ki krasi prelep poletni večer. Sliši se idilično, kajne? Vendar to idilo kaj kmalu razbije nadležno brenčanje žuželk, ki so tudi same prišle na gostijo. 
#dom
Mini maksi zabava doma

Priredite domačo zabavo, ki si jo bodo vaši mali škrati in tudi drugi še dolgo zapomnili. Potrebujete le nekaj osnovnih pripomočkov za ustvarjanje – za izvirne ideje pa poskrbimo mi!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško