Qlandia

Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

Pomlad bo en, dva, tri tu, in kaj kliče bolj po sončnih dneh kot novi trendi, ki kar izžarevajo lahkotno razigranost toplih dni. Tokrat smo pod drobnogled vzeli enega najbolj priljubljenih kosov prehodnega obdobja. Vsakdo med nami ima zagotovo v omari vsaj en par kavbojk – tistih popolnih, od katerih se ne morete ločiti in jih vedno z veseljem oblečete. Vaša klasika, in seveda klasika uličnega mestnega sloga. Tudi v 2019 bomo obkroženi z že priljubljenimi izbirami – visok pas, oprijet skinny ter bolj sproščen boyfriend model.

Za vse, ki si drznete izstopati in s svojim slogom izraziti osebnost, pa smo pokukali tudi v bolj noro plat pomladnega jeansa. Nekateri trendi črpajo navdih iz svetovnih modnih stez za pomlad in poletje 2019, drugi pa izvirajo iz digitalnega sveta, kjer so preplavili Instagram profile najbolj vplivnih digitalnih modnih ikon. Poglejte 5 noro modnih kavbojk, ki jih letos morate dodati v svojo garderobno omaro.

Vaš najljubši model poiščite v trovinah z oblačili v Qlandii

 Vezeni našitki 

Vezeni našitki na jeansu so že kar nekaj časa »in«, vendar so letos zapustili zasanjano ženstveno sceno ter se podali v bolj kul in prodorne vode. Nič več romantičnih rožic v kombinaciji s čipko. Letošnji našitki so hipsterski, izjemni in drzni. Vpadljivi ali minimalistični – izbira je vaša! Za popoln ulični slog izberite raven kroj z našitki in ga kombinirajte s preprosto belo t-shirt majico.

 Nizki pas 

Čeprav kavbojke z visokim pasom še vedno kraljujejo na sceni, svoj povratek naznanja tudi nizki pas. Ne vračamo se k izjemno nizkim izrezom, temveč tokrat prisegamo na novo višino, ki sega tik nad bok. Za izjemno sodoben slog izberite model z ravnim krojem hlačnic in trendovskimi izrezi ter ga kombinirajte z osnovnimi uličnimi kosi.

 Raven kroj 

Kot ste najbrž opazili iz zgornjih opisov, letošnjo ulično sceno zaznamuje raven kroj kavbojk. Trend je postal pravi hit hvala Instagramu, kjer je že nekaj časa prva izbira modelov in modnih influencerk. Preprosta kul klasika ima svoj čar, zato, če se odločate, da bi si katerega od novih trendov privoščili, se boste temu najtežje izognili.

 Odrezan ali olepšan rob 

To pomlad se fokus usmeri na spodnji rob kavbojk! Nekoliko bolj umirjena izbira so odrezane kavbojke brez spodnjega roba, tisti, ki greste na vse ali nič, pa si privoščite ekstravaganco olepšanega roba. Tukaj ni omejitev, zato razmišljajte na veliko – perje, biseri, kontrastni materiali in še veliko več.

 Stranska črta 

Črtast jeans še nikoli ni bil tako drzen in z močnim vplivom. Kontrastna črta, ki poteka vzdolž stranskega roba kavbojk, pusti svoj pečat pri vsakem uličnem slogu. Za najboljši (in nekoliko športni) videz izberite dolžino tik nad gležnjem.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?