Qlandia
Specializirana prodajalna

Bio prodajalna Norma

Bio prodajalna Norma

V Bio prodajalni Norma verjamemo v neoporečno in naravno hrano.

Z njo vam pomagamo ohranjati vaše zdravje. 

Ponujamo več kot 3000 izdelkov v ekološki kakovosti. Med njimi pestro izbiro svežega ekološkega sadja in zelenjave, pekovskih in hlajenih izdelkov. Naša ponudba obsega tudi slovenske bio izdelke, ekološka prehranska dopolnila,  super živila, naravno kozmetiko in izbrano knjižno literaturo. 

V Normi vam strokovno svetujemo.  Z nasveti in z recepti na spletni strani www.norma.si pa navdušujemo glede zdravega življenjskega sloga. Spremljate nas lahko tudi preko facebook strani, kjer boste sproti obveščeni o degustacijah in predstavitvah.

Tukaj smo za vas, da vam zdravje ne bi povzročalo skrbi, za vašo vsakodnevno energijo in za veselje do življenja.

Kontakt
07/4925 151
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško