Qlandia
Specializirana prodajalna

Bio prodajalna Norma

Bio prodajalna Norma

V Bio prodajalni Norma verjamemo v neoporečno in naravno hrano.

Z njo vam pomagamo ohranjati vaše zdravje. 

Ponujamo več kot 3000 izdelkov v ekološki kakovosti. Med njimi pestro izbiro svežega ekološkega sadja in zelenjave, pekovskih in hlajenih izdelkov. Naša ponudba obsega tudi slovenske bio izdelke, ekološka prehranska dopolnila,  super živila, naravno kozmetiko in izbrano knjižno literaturo. 

V Normi vam strokovno svetujemo.  Z nasveti in z recepti na spletni strani www.norma.si pa navdušujemo glede zdravega življenjskega sloga. Spremljate nas lahko tudi preko facebook strani, kjer boste sproti obveščeni o degustacijah in predstavitvah.

Tukaj smo za vas, da vam zdravje ne bi povzročalo skrbi, za vašo vsakodnevno energijo in za veselje do življenja.

Kontakt
07/4925 151
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKrško