Qlandia
Specializirana prodajalna

Bio prodajalna Norma

Bio prodajalna Norma

V Bio prodajalni Norma verjamemo v neoporečno in naravno hrano.

Z njo vam pomagamo ohranjati vaše zdravje. 

Ponujamo več kot 3000 izdelkov v ekološki kakovosti. Med njimi pestro izbiro svežega ekološkega sadja in zelenjave, pekovskih in hlajenih izdelkov. Naša ponudba obsega tudi slovenske bio izdelke, ekološka prehranska dopolnila,  super živila, naravno kozmetiko in izbrano knjižno literaturo. 

V Normi vam strokovno svetujemo.  Z nasveti in z recepti na spletni strani www.norma.si pa navdušujemo glede zdravega življenjskega sloga. Spremljate nas lahko tudi preko facebook strani, kjer boste sproti obveščeni o degustacijah in predstavitvah.

Tukaj smo za vas, da vam zdravje ne bi povzročalo skrbi, za vašo vsakodnevno energijo in za veselje do življenja.

Kontakt
07/4925 151
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško