Qlandia
Finančne storitve

Addiko Bank

Addiko Bank

Finančne storitve.

Addiko Bank d.d. pod eno streho združuje vse bistvene finančne storitve, ki jih potrebujete za enostavno in učinkovito bančno poslovanje. Se odločate za večji nakup, gradnjo ali obnovo hiše ali stanovanja? Bi želeli vaše nakupe plačevati na obroke? Želite poenostaviti vaše bančno poslovanje? Želite varčevati za brezskrbno starost? Potrebujete večjo likvidnost? Naši bančni svetovalci so vam na razpolago, da skupaj poiščete vam prilagojene, enostavne in hitre bančne storitve Addiko banke. 

Delovni čas:
ponedeljek – petek: 8.00 – 12.00 in 13.00 – 16.30
sobota: 9.00 – 12.00


Kontakt
Addiko Bank d.d.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško