Qlandia
Drogerija/parfumerija

Refan

Refan

Parfumerija.

MAGIJA PARFUMA – NAJ VAS NE PREMAMI LE PRIJETEN VONJ

Refan je vodilna znamka v svetovnem merilu – je simbol visoke kakovosti in ugleda. Podjetje je uspešno prevzel sin gospoda Stefana Popova – Anguel Popov, ki je podjetje moderniziral in mednarodno uveljavil. Izdelava Refanovih izdelkov je zmes velike strasti do znamke, vrhunskih inovacij, pridobljenega dolgoletnega strokovnega znanja in izkušenj, opazovanja trendov in tržnega povpraševanja ter iskanja najboljših rešitev za potrebe potrošnikov.

V parfumski hiši Refan, za katero proizvaja parfume najprestižnejše in največje podjetje na področju parfumerije, podjetje MANE Fills (www.mane.com), ustanovljeno leta 1871 kot družinsko podjetje v kraju le-Bar-sur-Loup na jugu Francije in danes globalno prisotno s trenutno 21-imi proizvodnimi obrati in 27-imi centri za raziskave in razvoj, vam svetujemo, da pri izbiri parfuma ob vonju, ki vam je všeč, nujno preverite in upoštevate predvsem naslednje:
  • da vsebuje parfum, ki ga kupujete, kvalitetne, koži prijazne in neškodljive naravne sestavine,
  • da ima znanega in priznanega proizvajalca (izvor parfuma),
  • da ima zagotovljeno kontrolo kakovosti in tehnične preverljivosti,
  • da trajnost vonjave ni merilo kvalitete parfuma,
  • da ne kupite parfuma samo zato, ker vas je njegov vonj pritegnil na nekom drugem,
  • tipi kože so različni, zato ni nujno, da vas bo vonj prepričal tudi na vaši.
Kontakt
Jernej Geršak s.p.
Tel: 031 653 152
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško