Qlandia
Ostalo

Macseis

Macseis

Nova generacija delovnih in funkcijskih oblačil

Zakaj bi imeli samo vrhunski športniki funkcijska oblačila v katerih preživijo le 2-3 ure dnevno, med tem ko zaposleni preživijo v njih 8 in pa tudi 10 ur na dan? To je strategija Macseis-a, katera uspešno deluje že dobrih 25 let.

Macseis je nova blagovna znamka na Slovenskem tržišču nove generacije delovnih in funkcijskih oblačil. Vsi izdelki so narejeni tako, da imajo zraven svoje primarne vloge ˝oblačil˝, tudi vlogo funkcionalnosti, elegance in športnega videza. Power dry in multi stretch materiali so narejeni človeku prijazno, da se v njih praktično skoraj ne moremo prepotiti. Prav tako nam vedno obvarujejo suh ledveni del in pa hkrati ohranjano telesno temperaturo ob mrzlih zimskih dneh. To so oblačila, ki so namenjena za delo in za vsakodnevno uporabo v moški in ženski konfekciji. 

Celoten program zajema delovna oblačila: zaščitne čevlje (S1P), delovne hlače in delovne jakne, flise, jopice, polo majice, odsevna oblačila in pa funkcijska oblačila v katere spadajo zimske jakne, puhovke, jakne za varnostne službe in komercialiste itd.

Kontakt
Antartes s.p.
Tel: 07 620 57 30
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško