Qlandia
Ostalo

Macseis

Macseis

Nova generacija delovnih in funkcijskih oblačil

Zakaj bi imeli samo vrhunski športniki funkcijska oblačila v katerih preživijo le 2-3 ure dnevno, med tem ko zaposleni preživijo v njih 8 in pa tudi 10 ur na dan? To je strategija Macseis-a, katera uspešno deluje že dobrih 25 let.

Macseis je nova blagovna znamka na Slovenskem tržišču nove generacije delovnih in funkcijskih oblačil. Vsi izdelki so narejeni tako, da imajo zraven svoje primarne vloge ˝oblačil˝, tudi vlogo funkcionalnosti, elegance in športnega videza. Power dry in multi stretch materiali so narejeni človeku prijazno, da se v njih praktično skoraj ne moremo prepotiti. Prav tako nam vedno obvarujejo suh ledveni del in pa hkrati ohranjano telesno temperaturo ob mrzlih zimskih dneh. To so oblačila, ki so namenjena za delo in za vsakodnevno uporabo v moški in ženski konfekciji. 

Celoten program zajema delovna oblačila: zaščitne čevlje (S1P), delovne hlače in delovne jakne, flise, jopice, polo majice, odsevna oblačila in pa funkcijska oblačila v katere spadajo zimske jakne, puhovke, jakne za varnostne službe in komercialiste itd.

Kontakt
Antartes s.p.
Tel: 07 620 57 30
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKrško