Qlandia
Oprema za živali

ZOO5

ZOO5

Prodaja živih živali ter hrane in opreme za hišne ljubljenčke

Podjetje ARM d.o.o. je svojo pot začelo leta 2000. Ukvarjamo se s prodajo živih živali ter hrane in opreme za hišne ljubljenčke. Danes, skoraj dve desetletji pozneje se s svojimi poslovalnicami širimo po celotni Sloveniji. Pri nas dobite svetovno priznane blagovne znamke hrane, opreme, dodatkov, igrač in še mnogo več za vaše hišne ljubljenčke. V ponudbi imamo akvarijske ribice, terarijske živali, ptice in glodavce ter seveda vso pripadajočo opremo in hrano. Pri nakupu vam svetuje team strokovno usposobljenega osebja.

Kontakt
ARM d.o.o.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško