Qlandia
Oprema za živali

ZOO5

ZOO5

Prodaja živih živali ter hrane in opreme za hišne ljubljenčke

Podjetje ARM d.o.o. je svojo pot začelo leta 2000. Ukvarjamo se s prodajo živih živali ter hrane in opreme za hišne ljubljenčke. Danes, skoraj dve desetletji pozneje se s svojimi poslovalnicami širimo po celotni Sloveniji. Pri nas dobite svetovno priznane blagovne znamke hrane, opreme, dodatkov, igrač in še mnogo več za vaše hišne ljubljenčke. V ponudbi imamo akvarijske ribice, terarijske živali, ptice in glodavce ter seveda vso pripadajočo opremo in hrano. Pri nakupu vam svetuje team strokovno usposobljenega osebja.

Kontakt
ARM d.o.o.
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško