Qlandia
Ostalo

Trgovina Spar

Trgovina Spar

Sveža in pestra ponudba izdelkov.

V hipermarketu Spar Krško, ki se nahaja v centru Qlandia, vam na 2.000 m2 odpiramo vrata v svet ugodnih nakupov ter široke ponudbe svežih in kakovostnih izdelkov. Velik izbor ponujajo oddelki svežega sadje in zelenjave, delikatese, oddelek mesa in sirov ter kruha in peciva, poiščite pa tudi gospodinjske, tehnične, športne in tekstilne izdelke ter igrače. 

V Sparu že vse od odprtja prve trgovine ponujamo lastne in ekskluzivne znamke, ki jih prodajamo izključno v naših trgovinah in so prisotne v skoraj vseh blagovnih skupinah. Trgovinska znamka Spar predstavlja že več kot 1.400 izdelkov, med katerimi je moč najti vse za vaše vsakodnevne potrebe in je prisotna je v vseh blagovnih skupinah naše ponudbe. Posebej pa smo ponosni tudi na naše ekskluzivne znamke s področja živil, kjer se za prav vsak okus najde nekaj: SPAR Natur*Pur za tiste, ki prisegajo na bio izdelke, in SPAR Vital za tiste, ki posegajo po zdravi hrani z dodano vrednostjo; linijo SPAR Free From smo razvili za vse, ki ne smejo uživati živil, ki vsebujejo gluten in laktozo, S-Budget pa za cenovno bolj občutljive kupce. Naša lastna pekarna SPAR ponuja odličen kruh, pekovsko pecivo in sladice, v lanskem letu pa smo se odločili ponuditi našim kupcem najboljše za vsak dan -  prestižno znamko SPAR Premium.

V hipermarketu SPAR Krško vam zagotavljamo sodobno nakupovalno izkušnjo, združeno s kakovostnimi izdelki in storitvami – le najboljše za vas.
Kontakt
Spar Slovenija d.o.o.
Tel: (07) 490 42 30
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
SPAR Natur*Pur
SPAR Vital
SPAR Premium
SPAR FreeFrom
S-Budget
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško