Qlandia
Modna oblačila/obutev

Boutique Josephine

Boutique Josephine

Trgovina z oblačili in modnimi dodatki.

Butična prodaja različnih blagovnih znamk ženskih oblačil v manjših količinah (delno unikati). Kolekciji v prodajalni navdušujejo moderne ženske, ki si želijo udobne, ženstvene in preproste mode.

V široki ponudbi so tako artikli, ki so brezčasni in nepogrešljivi del ženske garderobe, kakor tudi najnovejši modni trendi:

  • Športna eleganca (casual) - ulična moda
  • Poslovna eleganca
  • Oblačila za svečane priložnosti (valete, birme, mature, poroke ...)
  • Modni dodatki (torbice, pasovi, nakit, obutev ... )

Strokovno osebje svetuje pri izbiri oblačil in s pravimi kombinacijami ustvarja vaš novi modni slog oblačenja.

Kontakt
Boutique "Josephine" Kostanjšek Ljubica s.p.
Tel: (040) 997 805
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Love&Love
Sweet Miss
Karla, Hello Kiss!
Joyx
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško