Qlandia
Modna oblačila/obutev

Boutique Josephine

Boutique Josephine

Trgovina z oblačili in modnimi dodatki.

Butična prodaja različnih blagovnih znamk ženskih oblačil v manjših količinah (delno unikati). Kolekciji v prodajalni navdušujejo moderne ženske, ki si želijo udobne, ženstvene in preproste mode.

V široki ponudbi so tako artikli, ki so brezčasni in nepogrešljivi del ženske garderobe, kakor tudi najnovejši modni trendi:

  • Športna eleganca (casual) - ulična moda
  • Poslovna eleganca
  • Oblačila za svečane priložnosti (valete, birme, mature, poroke ...)
  • Modni dodatki (torbice, pasovi, nakit, obutev ... )

Strokovno osebje svetuje pri izbiri oblačil in s pravimi kombinacijami ustvarja vaš novi modni slog oblačenja.

Kontakt
Boutique "Josephine" Kostanjšek Ljubica s.p.
Tel: (040) 997 805
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Love&Love
Sweet Miss
Karla, Hello Kiss!
Joyx
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško