Qlandia
Tehnika

Big Bang

Big Bang

Vabljeni v 18 trgovin Big Bang po Sloveniji.

Podjetje Big Bang, d.o.o., z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva s tržnimi deleži, ki segajo od 30 % pa vse do 60 %. 

Poleg vodilnega položaja na omenjenih trgih sodimo tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij. 

Ustvarjamo dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihujemo in bogatimo nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postajamo močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. 

Boljša storitev, boljši nakup je naša vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajujemo in še bolj aktivno pristopamo k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa.

Kontakt
Big Bang, trgovina in storitve, d.o.o.
Tel: (07) 488 12 40
Fax: (07) 488 12 37
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
HUAWEI
PANASONIC
PHILIPS
BRAUN
GOPRO
Apple
Samsung
Beko
Bosch
Miele
LG
Harman/Kardon
JBL
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško