Qlandia
Optika

Optika Clarus

Optika Clarus

Široka izbira očal priznanih blagovnih znamk.

Optika Clarus nudi strankam široko izbiro korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal priznanih blagovnih znamk. Poleg očal imamo v svoji ponudbi tudi kontaktne leče, povečevalne lupe in vse ostale pripomočke ter dodatke, ki sodijo v prodajni repertoar sodobne optike. Opravljamo tudi okulistične preglede in brezplačno kontrolo vida.

Optika Clarus – Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid!

Kontakt
Planeta d.o.o.
Tel: (07) 384 45 45
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Ray Ban
Adidas
Bolle
Nike
Oakley
Calvin Klein
Givenchy
Cerruti
Versace
Boss
Police
Carrera
Yves Saint Laurent
Moschino
Bvlgari
Chanel
El Greco
Sting
Fila
Oakley
MaxMara
OWP
Furla
Escada
Lowe
Lozza
Chopard
Roberto Cavalli
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško