Qlandia
Optika

Optika Clarus

Optika Clarus

Široka izbira očal priznanih blagovnih znamk.

Optika Clarus nudi strankam široko izbiro korekcijskih, sončnih, športnih in otroških očal priznanih blagovnih znamk. Poleg očal imamo v svoji ponudbi tudi kontaktne leče, povečevalne lupe in vse ostale pripomočke ter dodatke, ki sodijo v prodajni repertoar sodobne optike. Opravljamo tudi okulistične preglede in brezplačno kontrolo vida.

Optika Clarus – Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid!

Kontakt
Planeta d.o.o.
Tel: (07) 384 45 45
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Ray Ban
Adidas
Bolle
Nike
Oakley
Calvin Klein
Givenchy
Cerruti
Versace
Boss
Police
Carrera
Yves Saint Laurent
Moschino
Bvlgari
Chanel
El Greco
Sting
Fila
Oakley
MaxMara
OWP
Furla
Escada
Lowe
Lozza
Chopard
Roberto Cavalli
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško