Qlandia
Modna oblačila/obutev

La Scarpa

La Scarpa

Obutev za vse priložnosti.

Preverite širok nabor ženske, moške, otroške in športne obutve za vse priložnosti. Ponujamo tudi denarnice, torbice, dežnike, čistilo za obutev, vložke za obutev, vezalke, nogavice ...
Kontakt
Pami, proizvodno in trgovsko podjetje, d.o.o.
Tel: (07) 488 08 80
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Stone
New Top
New Trend
Pami Kids
Relax
Opera
3 Rose
Soft Step
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško