Qlandia
Modna oblačila/obutev

NKD

NKD

Oblačila, hišni tekstil, dekorativni artikli, igrače.

V skoraj 2.000 NKD trgovinah v Sloveniji, na Hrvaškem, v Nemčiji, Avstriji in Italiji vam iz tedna v teden nudimo visokokakovostna in modna oblačila, ki vam bodo najbolj pristajala, praktične izdelke za vsak dan ter prijetne stvari za vaš dom. Seveda vas želimo vedno znova pozitivno presenetiti, saj lepe reči niso nujno drage! 

Med naše storitve sodi garancija za zamenjavo tudi pri najmanjšem nakupu. Upamo, da boste z nami zadovoljni in da boste radi nakupovali pri nas.

Predstavljamo vam našo novo kolekcijo jesen/zima. Barviti modni trendi za ženske, moške in otroke, naše trajno ugodne cene in prepričljive akcije ter nadvse ugodno razmerje med ceno in kakovostjo pa Vam bodo zagotovo olajšale odločitev za nakup pri NKD ter ga naredile še bolj privlačnega.

Čudovito. Prihranim. Lepše živim.

Kontakt
NKD d.o.o.
Tel: (07) 488 24 14
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Laura Torelli Collection
Laura Torelli Classic
Laura Torelli Plus
myStyle Laura Torelli
Bo_dy
Reward Collection
Sports
Slazenger
Liegelind
Kids.
Girls.
Boys.
Sports
Home
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško