Qlandia
Modna oblačila/obutev

NKD

NKD

Oblačila, hišni tekstil, dekorativni artikli, igrače.

V skoraj 2.000 NKD trgovinah v Sloveniji, na Hrvaškem, v Nemčiji, Avstriji in Italiji vam iz tedna v teden nudimo visokokakovostna in modna oblačila, ki vam bodo najbolj pristajala, praktične izdelke za vsak dan ter prijetne stvari za vaš dom. Seveda vas želimo vedno znova pozitivno presenetiti, saj lepe reči niso nujno drage! 

Med naše storitve sodi garancija za zamenjavo tudi pri najmanjšem nakupu. Upamo, da boste z nami zadovoljni in da boste radi nakupovali pri nas.

Predstavljamo vam našo novo kolekcijo jesen/zima. Barviti modni trendi za ženske, moške in otroke, naše trajno ugodne cene in prepričljive akcije ter nadvse ugodno razmerje med ceno in kakovostjo pa Vam bodo zagotovo olajšale odločitev za nakup pri NKD ter ga naredile še bolj privlačnega.

Čudovito. Prihranim. Lepše živim.

Kontakt
NKD d.o.o.
Tel: (07) 488 24 14
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Laura Torelli Collection
Laura Torelli Classic
Laura Torelli Plus
myStyle Laura Torelli
Bo_dy
Reward Collection
Sports
Slazenger
Liegelind
Kids.
Girls.
Boys.
Sports
Home
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško