Qlandia
Knjigarna/papirnica

DZS

DZS

Knjigarna in papirnica.

V knjigarni in papirnici ponujamo šolske in pisarniške potrebščine, darila, igrače, literaturo, učbenike in delovne zvezke, priročnike, slovarje ... Ne zamudite tudi naših mesečnih akcij ugodnih nakupov!
Kontakt
DZS, založništvo in trgovina, d.d.
Tel: (07) 490 23 34
Fax: 07) 490 23 35
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Scout
Derdiedas
Akta S.Cool
Akta
Office Line
Esprit
Converse
Online
Brunyzeel
Adel
Faber Castel
Faber Castel
Pilot
Jordi Labanda
Hello Kitty
Bakugan
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško