Qlandia
Knjigarna/papirnica

DZS

DZS

Knjigarna in papirnica.

V knjigarni in papirnici ponujamo šolske in pisarniške potrebščine, darila, igrače, literaturo, učbenike in delovne zvezke, priročnike, slovarje ... Ne zamudite tudi naših mesečnih akcij ugodnih nakupov!
Kontakt
DZS, založništvo in trgovina, d.d.
Tel: (07) 490 23 34
Fax: 07) 490 23 35
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Scout
Derdiedas
Akta S.Cool
Akta
Office Line
Esprit
Converse
Online
Brunyzeel
Adel
Faber Castel
Faber Castel
Pilot
Jordi Labanda
Hello Kitty
Bakugan
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAKrško