Qlandia
Ostalo

Trafika 3DVA

Trafika 3DVA

Pestra ponudba cigaret, časopisov, telefonskih kartic, srečk Loterije Slovenija ...

Trafika 3DVA je moja trafika.

Podjetje Tobačna 3DVA je eno izmed hčerinskih podjetij Tobačne Ljubljana in je v njeni 100 % lasti. Podjetje se ukvarja z maloprodajno dejavnostjo, ki je organizirana po franšiznem sistemu v mreži z več kot 200 prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. Tobačna 3DVA je največji trgovec v segmentu kioskov in trafik v Sloveniji.

V trafikah 3DVA vam obljubljamo hitro in prijazno prodajno storitev, izbiro med pestro ponudbo cigaret, časopisov, telefonskih kartic, srečk Loterije Slovenija in Športne loterije, športnih stav... Pri nas lahko kupite različne vozovnice, vinjete, kartice paysafecard, ogromno izdelkov široke potrošnje, in sicer pijačo, sladkarije, žvečilne gumije, bonbone, slane izdelke, kozmetiko, igrače, spominke, pisarniške pripomočke ter drugo.

Od vas smo oddaljeni le nekaj korakov in na nas se lahko zanesete v najzgodnejših urah dneva. Našo ponudbo, prodajna mesta, akcije in še več, si lahko ogledate na naši internetni strani www.trafika3dva.si.

Kontakt
Tobačna 3DVA, d.o.o.
Tel: (051) 282 757
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško