Qlandia
Ostalo

Stoma center Sana

Stoma center Sana

Medicinsko tehnični in ortopedski pripomočki.

Smo strokovno usposobljen kolektiv z močno voljo in delovnim elanom. Zavedamo se, da je vaše zadovoljstvo povezano s kakovostjo naših storitev, zato si prizadevamo, da je naše delo opravljeno učinkovito, prijazno ter v skladu z našim poslanstvom pomagati vam rešiti ali omiliti zdravstvene težave, ki vas spremljajo.

Naš cilj je postati vaša prva izbira pri oskrbi z medicinsko tehničnimi pripomočki. Kot koncesionar Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije vam v svojih prodajalnah STOMA CENTER SANA nudimo vse pripomočke predpisane na naročilnico za MTP in tudi druge kvalitetne izdelke za zdravo in usklajeno življenje uradne in komplementarne medicine.

Specializirani smo za oskrbo in nego stom, inkontinenčnih oseb, ortopedskih pripomočkov ter ostalih medicinsko tehničnih pripomočkov vrhunskih proizvajalcev. Pri nas boste srečevali ljudi z enakimi težavami. Z njimi boste imeli možnost izmenjevati osebne izkušnje in si pridobiti nove moči. V naših prodajalnah vam nudimo zasebne in ločene prostore za pogovor in po naročilu posvet z zdravnikom – specialistom.

Z našim delom in ponudbo vam želimo zagotoviti, da lahko brezskrbno in varno uživate v življenju.

Verjemite, da je mogoče!


Delovni čas:

  • pon-pet: 8.00-16.00
  • sobota: 8.00-12.00
  • nedelje in prazniki: zaprto 
Kontakt
INN d.o.o.
Tel: (0)7 48 81 790
Fax: 0)7 48 81 791
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško