Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Pikapolonica

Pikapolonica

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke.

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke. Izbirate lahko med kvalitetno, pestro in široko ponudbo različnih igrač, otroškega tekstila, pripomočkov za dojenčke in ostalo otroško opremo, kot so vozički, avtosedeži, jedilni stolčki. Posebne ugodnosti so namenjene vsem imetnikom klubske kartice Pikapolonica, ki jo prejmete ob prvem obisku v prodajalni ali s pomočjo prijavnice preko spleta.

Prvi dnevi z novorojenčkom so nepozabni, edinstveni in polni ljubezni. Nanje se je potrebno dobro pripraviti, zato preverite, kaj vse potrebujete za vašega prihajajočega družinskega člana. Prelistajte seznam pripomočkov in opreme za dojenčka tukaj.

Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša svojim članom ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Nakupi po izredno ugodnih klubskih cenah so vam na voljo vsak mesec. Postanite član kluba Pikapolonica tukaj

Kontakt
Pikapoka d.o.o.
Tel: (08) 200 8637
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Smoby
Bright Starts
Baby Born
Kidz Delight
Lego
Fehn
Oball
Ecoiffier
Gowi
Totum
Fisher Price
Nikko
Bruder
Mam
Avent
Jane
Concord
Maxi Cosi
Quinny
Peg Perego
Romer
FreeOn
Blue Seven
Jacky
Sterntaler
Jollein
Xkko
Pinio
Bubaba
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Krško