Qlandia

QL trend: kombinirajmo vzorce!

Ulična moda letošnjo jesen zahteva drznost. Izberite svoje najljubše vzorce in jih pogumno kombinirajte v edinstven QL slog. Poglejte navodila, kako s kombinacijo vedno zadeti v polno.

Modni tedni po največjih svetovnih modnih prestolnicah so nam postregli z zanimivim uličnim modnim trendom. Vse več modnih navdušenk in Instagram starlet se v drznem po-poletnem navdušenju odloča za nenavadne kombinacije različnih vzorcev. Če so nas še do nedavnega mame učile, da »črte in pike pač ne gredo skupaj«, sodobna ulična estetika pravi povsem drugače. Rožaste obleke in vpadljivi živalski vzorci, karo potiski vseh oblik in druge barvne pogruntavščine bodo naredile letošnjo jesen zanimivo, barvito in predvsem živo pisano igrivo.

 Poiščite navdih v stylingih z ulic svetovnih modnih tednov: 

Vir: www.thecut.com
Vir: www.thecut.com
vir: www.thecut.com
vir: www.thecut.com
vir: www.thecut.com
vir: www.thecut.com
Vir: www.fashionista.com
Vir: www.fashionista.com
Vas je modni trend zamikal? Obiščite vašo Qlandio in sledite spodnjim trikom.

Če vas skrbi, da vas modni čut pri kombiniranju izdaja, sledite nekaj preprostim trikom za začetnike. Hitro boste usvojili slog pravih modnih ikon!

Če kdaj, je ta jesen pravi čas za eksperimentiranje.

KOMBINIRAJTE Z MODNIMI DODATKI

Začnite z manjšimi dodatki. Čevlji, torbica ali šal so odličen način, kako vnesti dodaten vzorec brez prevelikega tveganja, da bi kombinacija bodla v oči. Preverjena izbira je torbica z leopardjim potiskom – drzna, a obenem dovolj nevtralna, da se dobro zlije tudi z najbolj nenavadnimi vzorci. Karo in kačji vzorec sta tudi zelo vsestranska, poiščite ju v izjemo barvitih različicah, ki letošnjo jesen preplavljajo ulice.

ZAČNITE Z DVEMA VZORCEMA

Čeprav se številne modne gurujke poigravajo z več plastmi različnih vzorcev, se za začetek odločite za zgolj dva. Ostanite pri preprostih krojih, saj bodo že barve in vzorci poskrbeli za pestro dogajanje na vaših oblačilih. P. S. Črte in pike so odlična izbira za prve poskuse kombiniranja.

PAZITE NA BARVNO SHEMO

Pri izbiri vzorcev, ki jih želite kombinirati, ostanite znotraj iste barvne sheme. V prvem vzorcu poiščite prevladujočo barvo, nato pa pri izbiri drugega vzorca pazite, da vključuje isti oz. podoben odtenek. Vzorca se bosta tako lepo povezala in barvna povezava bo ustvarila občutek skladnosti. Potrebujete navdih? V Google vtipkajte »analogna barvna shema« in poiščite vašo naslednjo barvno kombinacijo.

ČRNO-BELA ZA ELEGANCO

Če še vedno zbirate pogum za kričečo barvno kombinacijo, poskusite z večno črno-belo. Prisotnost dveh nevtralnih barv bo nekoliko umirila tudi najbolj divje vzorce, ki bodo izpadli povsem šik. Za piko na i si še vedno lahko omislite modni dodatek v živi barvi, ki bo takoj popestril celoten videz

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?