Qlandia
Tropske sanje v Slowatch

Tropske sanje predstavljajo tisto pravo, »kul« poletno razpoloženje: izjemno živahne barve in mehke linije, ki so kot nalašč za počitnice. 

So tudi ena od najbolj barvitih tem nove kolekcije nakita modne znamke GUESS.

Eden od najboljših delov dneva v poletnih mesecih, je zagotovo čas rezerviran za koktajl. Od tod tudi ideja za ime kolekcije – Tropske sanje, ki se navezuje na najbolj popularen koktajl vročih poletnih večerov (Tropical dream).

Vznemirljivi elementi, ki prikličejo poletje in eksotične dogodivščine, so idealna podlaga za vsa GUESS dekleta. Zato jim bo barvita kolekcija nakita »Tropical Dream« zagotovo pisana na kožo.

Ključni element le te, pa je metulj, ki ni le simbol zapeljivosti, temveč tudi svobode in energije.

Nakit je na voljo v poslovalnicah Slowatch po Sloveniji ali na www.slowatch.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAMaribor