Qlandia
Massovi izstopajoči salonarji

Eden najbolj ženstvenih kosov v modni omari so gotovo salonarji. Prava izbira letos pa so čimbolj odštekani salonarji, ki so 'statement' kos vsakega stajlinga. 

Katere bi izbrali vi?

Salonarji nikoli ne gredo iz mode. Najbolj zanimivi pa so ustvarjeni po zadnjih modnih smernicah in so ekstra odštekani. Za posebne salonarje je v omari ljubiteljic petk vedno prostor, pravijo v Massu. V novi kolekciji so za vse ljubiteljice petk pripravili izbor, ki bo definitivno pustil vtis pri vsakem stajlingu. Najbolj trendi so takšni iz džinsa, z dodtaki v obliki zakovic ali obarvani v kontrastne živahne odtenke. Prav posebni salonarji pa imajo okrašeno tudi peto, ki je letos lahko tudi večbarvna. 

Za najbolj drzne so prava izbira posebni 'statement' Guess salonarji iz Massa, v katere se je zaljubila tudi Ljupka Tanevska, hrvaška ustvarjalka modnega bloga Guerilla Girl. Ljupka je za novo modno spletno platformo But First Shoes s salonarji iz Massa ustvarila ljubek in ženstven stajling. Malo bolj ohlapno dolgo obleko je do elegance pripeljala v stajlingu s salonarji iz džinsa, ki so za piko na i posuti s številnimi dodatki v obliki srčkov in kovinskih zakovic. 

Katere petke pa vi izberete?

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First, Shoes!‘.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAMaribor