Qlandia

Massovi izstopajoči salonarji

Eden najbolj ženstvenih kosov v modni omari so gotovo salonarji. Prava izbira letos pa so čimbolj odštekani salonarji, ki so 'statement' kos vsakega stajlinga. 

Katere bi izbrali vi?

Salonarji nikoli ne gredo iz mode. Najbolj zanimivi pa so ustvarjeni po zadnjih modnih smernicah in so ekstra odštekani. Za posebne salonarje je v omari ljubiteljic petk vedno prostor, pravijo v Massu. V novi kolekciji so za vse ljubiteljice petk pripravili izbor, ki bo definitivno pustil vtis pri vsakem stajlingu. Najbolj trendi so takšni iz džinsa, z dodtaki v obliki zakovic ali obarvani v kontrastne živahne odtenke. Prav posebni salonarji pa imajo okrašeno tudi peto, ki je letos lahko tudi večbarvna. 

Za najbolj drzne so prava izbira posebni 'statement' Guess salonarji iz Massa, v katere se je zaljubila tudi Ljupka Tanevska, hrvaška ustvarjalka modnega bloga Guerilla Girl. Ljupka je za novo modno spletno platformo But First Shoes s salonarji iz Massa ustvarila ljubek in ženstven stajling. Malo bolj ohlapno dolgo obleko je do elegance pripeljala v stajlingu s salonarji iz džinsa, ki so za piko na i posuti s številnimi dodatki v obliki srčkov in kovinskih zakovic. 

Katere petke pa vi izberete?

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First, Shoes!‘.

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?