Qlandia
Modni festival z Massom

Ste to poletje že obiskali kakšen glasbeni festival in se zavrteli v ritmih vaše najljubše skupine? 

Če planirate obisk festivala, je Mass pripravil izbor trendi obutve, s katero boste modno pohajkovali po prizoriščih v naravi.

Poleti se na prostem odvijajo številni glasbeni festivali, na katerih lahko opazimo posebno in raznoliko modo. Zaradi poletne vročine in naravnega ambienta prevladuje sproščena in vroča moda, ki se spogleduje s hipijevsko kulturo.
 
Obvezni so lahkotni topi in široke obleke s cvetličnimi ali etno vzorci, kratke hlače in veliki modni dodatki po telesu ter v laseh. Festivalske mode pa seveda ni brez primerne obutve, ki mora biti trendi in udobna.

V Massu za pohajkovanje po festivalu priporočajo letos popularne modne natikače, ki jih po fenomenu imenovanem 'logomanija' zaznamuje velik logotip blagovne znamke, kot so Calvin Klein, Nike, Puma in številne druge. Zelo trendi boste prav tako v antičnih grških sandalih, ki dajejo pridih boho glamurja in bodo odlične v kombinaciji z lahkotno dolgo belo obleko. Modne kombinacije so za poletne festivale skorajda neomejene.


Kakšna poletna obutev je letos najbolj trendi preverite na novem modnem portalu ButFirstShoes.com ali Mass.si.
Mass, Adidas 29,99 €
Mass, Adidas 29,99 €
Mass, Hunter 55,99 €
Mass, Hunter 55,99 €
Mass, Lacoste 39,99 €
Mass, Lacoste 39,99 €
Mass, Nike 32,99 €
Mass, Nike 32,99 €
Mass, UPcollection 35,99 €
Mass, UPcollection 35,99 €
Mass, Vagabond 79,99 €
Mass, Vagabond 79,99 €
Mass, Le Edo 29,99 €
Mass, Le Edo 29,99 €
Mass, Tommy Hilfiger 99,99 €
Mass, Tommy Hilfiger 99,99 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAMaribor