Qlandia

Znamka Thomas Sabo v Slowatch

V podjetju Slowatch z dolgoletno tradicijo na področju prodaje ur in nakita, smo ponosni, da lahko znamko THOMAS SABO ponudimo Slovenkam in Slovencem z izbranim okusom za modni nakit in ure.

THOMAS SABO

Je ena vodilnih globalnih blagovnih znamk, ki od svoje ustanovitve leta 1984 uspešno oblikuje modni nakit in ure za ženske in moške. Gonilni sili tega nemškega podjetja sta ljubezen do mode in ustvarjanje inovativnih ter zelo izrazitih modnih dodatkov. Izjemno pozornost detajlom je namenjena ustvarjanju trendovsko naravnanih modelov, ki segajo od klasičnega do elegantnega, do izrazitega in razgibanega. Skupaj z najvišjimi standardi kakovosti izdelkov so to ključne značilnosti sveta THOMAS SABO. Za njih so značilni ekspresivni in ikonični modeli iz ženskih in moških kolekcij, kot so ljubezenski vozel, lobanje in usnjene zapestnice, ki so pridobili kultni status v svetu THOMAS SABO modnih kosov in so zelo cenjeni med kupci po vsem svetu.

VEDNO V KORAKU S ČASOM

Majhne stvaritve z velikim vplivom - celotno paleto nakita in ročnih ur izdeluje skupina mednarodnih oblikovalcev. THOMAS SABO je vedno v središču vseh dizajnov, saj izstopa s svojo glamurozno karizmo, edinstvenim izgledom in sodobno raznolikostjo. Naj si gre za spektakularen obesek zmaja, izdelanega iz srebra ali luksuzne zapestnice z ročno brušenimi kamni, THOMAS SABO je vedno odlična izbira za popestritev elegantnega poslovnega videza ali bleščeč dodatek bolj sproščenemu videzu.

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?