Qlandia

Dobrodelni EUROFIT FEST 2019

Promocija dobrodelne akcije "Ustvarimo trenutek gibanja", projekta v okviru dogodka EUROFIT® FEST, ki ga organizira društvo BODIFIT. S projektom zbirajo finančna sredstva za sedemletno Brino, ki se zaradi prezgodnjega rojstva bori s cerebralno paralizo.

Brina je komaj pri petih letih prvič začutila celotno telo in prvič stala na nogah. To ji je omogočila zahtevna operacija v ZDA. Za starša in deklico je bil to pravi čudež, sploh po napovedi zdravnikov po rojstvu, da ne bo nikoli samostojna. »Pomembna je močna volja in vztrajnost. Brina po operaciji zelo napreduje, zato je izjemnega pomena, da vsak dan telovadi. Naše zdravstvo pa žal krije le dve terapiji na teden, eno delovno terapijo in eno nevrofizioterapijo,« pravi Brinina mamica.

Z zbranimi dobrodelnimi prispevki bodo Brini omogočili terapije, ki jih potrebuje, in da bo lahko šla na kontrolni pregled k zdravnikoma, ki sta ji omogočila, da stoji na nogah, piše, riše, barva. 

Zbiranje finančnih sredstev sicer poteka v vseh BODIFIT® centrih v Sloveniji, na TRR SI56 0451 5000 2471 195 in na dogodku EUROFIT® FEST, ki bo 9. in 10. marca 2019 v Športni dvorani Medvode.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?