Qlandia
Otvoritev nove trgovine Vitapur
Vabljeni na otvoritev že 17. trgovine Vitapur v Sloveniji.

Od četrtka, 21. novembra, od 9.00 ure naprej, tudi v vašem centru!

Na enem mestu vam ponujamo bogato ponudbo izdelkov za spanje, kuhanje, dom in prosti čas, lastnih blagovnih znamk: Vitapur, Hitex, Svilanit, Rosmarino, 4kiddo in Scandinavia.

Ob otvoritvi nove trgovine vas razvajamo z odlično otvoritveno ponudbo, prvih 100 kupcev pa prejme toplo in mehko DARILO – dekorativno odejo SoftTouch 4v1.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAMaribor