Qlandia
Otvoritev nove trgovine Vitapur
Vabljeni na otvoritev že 17. trgovine Vitapur v Sloveniji.

Od četrtka, 21. novembra, od 9.00 ure naprej, tudi v vašem centru!

Na enem mestu vam ponujamo bogato ponudbo izdelkov za spanje, kuhanje, dom in prosti čas, lastnih blagovnih znamk: Vitapur, Hitex, Svilanit, Rosmarino, 4kiddo in Scandinavia.

Ob otvoritvi nove trgovine vas razvajamo z odlično otvoritveno ponudbo, prvih 100 kupcev pa prejme toplo in mehko DARILO – dekorativno odejo SoftTouch 4v1.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor