Qlandia
Praznujmo s Qlaro!
QLara, otroška maskota v centrih Qlandia, praznuje septembra svoj prvi rojstni dan. Zabava, nagrade in sladke dobrote so zagotovljene. 

V sobota, 10. septembra ob 17.00 se nam pridružite na zabavi za vse, še posebej pa za naše najmlajše. 

Pridite preizkusit svoje spretnosti v športnem kotičku, se posladkat z okusno torto in zavrtet zabavno kolo sreče. Zabavajte se v družbi QLare ter ji v spomin v posebni knjigi želja  pustite svoje rojstnodnevno voščilo. 

Za animacijski program bo poskrbela glasbena gostja Damjana Golavšek. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor