Qlandia
Praznujmo s Qlaro!
QLara, otroška maskota v centrih Qlandia, praznuje septembra svoj prvi rojstni dan. Zabava, nagrade in sladke dobrote so zagotovljene. 

V sobota, 10. septembra ob 17.00 se nam pridružite na zabavi za vse, še posebej pa za naše najmlajše. 

Pridite preizkusit svoje spretnosti v športnem kotičku, se posladkat z okusno torto in zavrtet zabavno kolo sreče. Zabavajte se v družbi QLare ter ji v spomin v posebni knjigi želja  pustite svoje rojstnodnevno voščilo. 

Za animacijski program bo poskrbela glasbena gostja Damjana Golavšek. 

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor