Qlandia
QL modne delavnice za velike in majhne ter modna revija
Obiščite naš QL lepotni kotiček KE Makeup, ustvarjalno delavnico za otroke in mini modno revijo Srednje šole za oblikovanje Maribor. 

6. april od 16.00 do 20.00


Obiščite naš QL lepotni kotiček KE Makeup, kjer vas bo makeup artistka Kaja Elsner naučila, kako z ličili poudariti svojo naravno lepoto in izpopolniti svoj QL slog.

Istočasno bo potekala ustvarjala delavnica za najmlajše! Qlara vas že pričakuje z QL presenečenji in darili. 

Na dogodku se bodo na modni pisti predstavili tudi dijaki Srednje šole za oblikovanje Maribor. Za vas bo zapela tudi udeleženka lanskoletnega natečaja QL talent - Nuša Bezjak. 

SREDNJA ŠOLA ZA OBLIKOVANJE MARIBOR (SŠOM) je šola, v kateri  mladostnikom in odraslim dopuščamo ustvarjalnost in omogočamo domišljiji prosto pot. Dijaki naše šole ustvarjajo v programih:

Tehnik oblikovanja

  • modno oblikovanje,
  • grafično oblikovanje
  • oblikovanje uporabnih predmetov

Medijski tehnik

Frizer

Vsi omenjeni poklici zahtevajo tudi natančnost, premišljenost in spretno roko. Tako da vizije in nemogoče ideje postanejo resničnost, da je meja le neskončno nebo in da cilj najde svojo pot. Vse to pa je zaokroženo na Festivalu oblikovanja Maribor (FOMB) v mesecu maju, kjer se stroka prepleta z ustvarjalnostjo, trud z motivacijo in lepota s trendi.

Letošnja predstavitev modnih oblačil z usklajeno pričesko in nevsiljivo naličenim obrazom v Qlandiah nas popelje v modno dogajanje mesta na vodi. Mesta polnega lepot, znamenitosti in skrivnosti. Mesta večne arhitekture, bazilik, palač in kamnitih motov, ki je prežeto z italijanskim temperamentom, nežno čipko in prosojnim steklom. Benetke. To ni le mesto, kjer budno oko zazna prefinjene detajle, temveč je tudi mesto večne vlage, umazanije in nepopisne gneče.

Beneška romantika in pesem, umetnost in realnost se prepletajo v modnem navdihu, kot so ga doživeli dijaki SŠOM-a in ga s svojimi očmi in rokami prenesli v kreacije, ki jih lahko občudujete.

Mentorici oblačil: Alenka Lukić in Ksenija Plazl. Pričeske in ličenje so uredili dijaki SŠOM programa frizer z mentorji.

Za več informacij obišči spletno stran QL modni tedni
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Maribor