Qlandia
Qlarin rojstnodnevni žur

Pridružite se nam na praznovanju rojstnega dne Qlare, ki bo 23. septembra s pričetkom ob 11. uri.

Razigrani prijatelji iz animiranega filma Madagaskar bodo skupaj z vami zaplesali, se veselili ter kot vedno širili obilico smeha in dobre volje.

Prinesli pa vam bodo tudi super nagrade! QL darilne kartice, QL muvaj muvaj majčke in zvezki ter QLarini mega tatuji bodo z malo sreče vaši.

Nastopili bosta pevki Tjaša Jakup in Nuša Bezjak. Posladkali pa se bomo tudi z rojstnodnevno torto! Program bo vodil Nejc Simšič.

Pridružite se zabavi!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor