Qlandia
Qlarin rojstnodnevni žur

Pridružite se nam na praznovanju rojstnega dne Qlare, ki bo 23. septembra s pričetkom ob 11. uri.

Razigrani prijatelji iz animiranega filma Madagaskar bodo skupaj z vami zaplesali, se veselili ter kot vedno širili obilico smeha in dobre volje.

Prinesli pa vam bodo tudi super nagrade! QL darilne kartice, QL muvaj muvaj majčke in zvezki ter QLarini mega tatuji bodo z malo sreče vaši.

Nastopili bosta pevki Tjaša Jakup in Nuša Bezjak. Posladkali pa se bomo tudi z rojstnodnevno torto! Program bo vodil Nejc Simšič.

Pridružite se zabavi!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor