Qlandia
Vabljeni na plesno obarvano pustno rajanje v Qlandii Maribor
Sobota, 22. 2. 2020 ob 10h.

Pust je skoraj tu in verjetno vas že srbijo pete, da zarajate ob taktu norčavih ritmov. Prav v Qlandii Maribor smo vam pripravili pust v znamenju plesa. V posebnem kotičku bo za starše in otroke na voljo pustna poslikava obraza. Skupaj z maskoto Qlaro bomo zaplesali in kot pustna karavana mask naredili sprevod po nakupovalnem centru. Izbrali bomo tudi najboljše maske in razdelili privlačne nagrade.

Ne bodi šema in NE ostani doma! Bodi  "QL šema" in pridi v Qlandio Maribor, kjer te čaka zabava in zaključek s sladkim presenečenjem !! Pridružila se nam bo tudi naša maskota Qlara.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor