Qlandia
QL modna preobrazba za par

Foto in video reportaža - 16. junija je potekala QL modna preobrazba, kjer sta nakupovalni dan preživeli nagrajeni mama Anica in hči Bojana. 

Veseli in polni energije sta  Anica in Bojana v Qlandii Maribor srečali Iggyja, ki ju je spremljal na poti njune modne preobrazbe. Pri prvih nakupovalnih trenutkih pa ju je spremljala tudi Qlara in jima svetovala pri izbiri oblačil. 

Skupaj so najprej zavili v Clark, trgovino z žensko in otroško modno konfekcijo, modnimi dodatki in obutvijo. Med preizkušanjem oblačil in obutve so se izjemno zabavali.  Bojana je preizkušala elegantne poletne obleke, ki so se odlično podale njeni postavi in jih lahko nosi ob različnih priložnostih, mama pa si je izbrala poletno garderobo v poletnih barvah, od čudovitih potiskanih majic do udobnih in vedno modernih belih hlač. 

Na poti so se ustavili tudi v trgovini Mass, ki je evropska blagovna znamka modne, trendovke in kakovostne obutve. Bojana si je izbrala lepe poletne čevlje, ki se bodo odlično podali k novim oblekam.

Nato so zavili v trgovino Charles Voegele, ki ponuja moderna in udobna oblačila za vso družino. Poletne majice v svetlih barvah in elegantne obleke so premamili obe in skupaj sta iz trgovine zakorakali v novih oblačilih. Bojana je izbrala moderno in elegantno belo obleko s svetlečim ovratnikom, ki se odlično poda njenemu stilu, Anica pa je zasijala v belih hlačah, poletni majčki in dolgi tanki jopici žive barve, ki je primerna za njen življenjski stil.

Modni in prerojeni sta zavili še v Hišo daril, specializirani trgovini z največjo ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi, saj so jima podarili wellnes doživetje za dva v prelepem Prekmurju. 

Nasmejani in polni lepih spominov sta zapustili Qlandijo Maribor in obljubljata, da bosta zagotovo še kdaj zavili vanjo.

Hvala sponzorju modne preobrazbe

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda #moda
6 rdečih luči za zgrešene nakupe
Recite ne modnim kosom, ki bodo še opremljeni z etiketo v omari čakali na boljše čase. Preverite, kako obvladati svoje nakupe in se izogniti tistim, za katere vam bo kmalu žal.
#moda
Sezona medvedov v polnem razmahu

Puhasti in topli plišasti plašči (»teddybear coat«) so osvojili srca številnih modnih navdušenk. Že imate svojega najljubšega zimskega medvedka?

#moda #lepota
Iz pisarne na zabavo
Kako svoj dnevni videz hitro preleviti v bolj glamuroznega, primernega za številne praznične zabave? Ko morate iz dnevnih obveznosti hitro skočiti na zabavo (ali poslovno večerjo), se držite teh petih korakov.
#moda
Tanek puli – modni kos, ki ga to jesen obožujemo!

V kombinaciji z blazerjem, kombinezonom, obleko z naramnicami ali širokimi hlačami – tanek puli je modni kos, brez katerega si letošnje jeseni ne predstavljamo.

#moda
QL torbe za šolske dni

Naveličani klasičnih nahrbtnikov? Poiščite modno torbo, s katero ustvarite popoln šolski slog.

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAMaribor