Qlandia
Navodila za preživetje: valentinovo za enega
Valentinovo je tik za vogalom. Vse povsod srčki, vrtnice in ljubezenske izpovedi. Slabe volje, ker boste letošnji praznik zaljubljenih preživeli brez svoje sorodne duše? Nikar! 

Kako preživeti dan zaljubljenih brez sorodne duše in se imeti prav fino.

Na ta dan si vzemite čas za najpomembnejšo osebo v svojem življenju – sebe.
Biti sami na ta dan je lahko prav tako zabavno, le na pravi način se moramo v praznovanje podati. Predvsem pa, če upoštevate teh nekaj malih nasvetov, boste lahko brez zadržkov ali sramu vsakomur lahko rekli: »Da, valentinovo sem preživel/-a sama … in bilo je neverjetno hudo!«

Prepustite se mnogim užitkom

Ni lepšega občutka, kot to, da sami sebi namenimo dovolj pozornosti. Na ta dan si vzemite čas se osredotočite na razvajanje. Peneča kopel in kozarček prestižnih mehurčkov? Nova pričeska? Najboljši steak v mestu in banjica sladoleda za tem? Odličen trening in sproščanje v savni? Možnosti so neskončne. Izberite tisto, kar vam spontani trenutek narekuje in se prepustite toku užitka.

Zaljubite se v nekaj novega

Vedno je čas za novo ljubezen. Izberite aktivnost, ki si jo že nekaj časa želite preizkusiti in ji dajte priložnost, da vas popolnoma navduši. Vas mika eleganca gibov plesa ob drogu? Se že dolgo želite izpopolniti pri kuhanju popolne rižote? Bi se sami lotili popravljanja in predelave starega avtomobila? Poiščite ustrezno gradivo ali obiščite željen tečaj. Mogoče pa se ravno na ta dan vzplamti popolnoma nova strast.

Mala pozornost za lepši dan

Ni ga človeka, ki ne bi bil vesel darila. Četudi gre za malo presenečenje, drobna pozornost vedno prikliče veselje in nasmeh na obraz. Tudi, če valentinovo preživljate sami, to še ne pomeni, da ste obsojeni na dan brez obdarovanja. Obiščite svoje najljubše trgovine in poskrbite za malo veselje ali dve. Ker si to zaslužite.

Zatopite se v tisto, kar vas veseli

Čas zase pomeni čas za vse tiste stvari, ki nas najbolj veselijo. Kupite nove blazine in preuredite svojo spalnico. Pokličite najboljše prijatelje in jih povabite na prijateljski zmenek. Potegnite celo zbirko DVD-jev Prijateljev iz spodnjega predala in se z veliko posodo pokovke v naročju nasmejite njihovim prigodam. Poiščite veselje v malih vsakdanjih stvareh, za katere običajno zmanjka časa.

Obiščite zabavo za samske … ali, še bolje, priredite svojo!

Verjemite nam, zagotovo niste edini, ki boste valentinovo preživljali sami. Če vas vseeno zamika, da bi na ta dan bili malce družabni, je zabava za samske odlična priložnost. Pokličite svoje samske prijatelje in jih povabite na druženje. Pripravite zabavne tematske prigrizke in zmešajte nekaj koktajlov. Želite zabavo povzdigniti še nivo višje? Naročite vsakemu povabljenemu, naj na zabavo pripelje še enega samskega prijatelja nasprotnega spola. Večja družba, več možnosti za nova poznanstva.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#nasvet #šport
Eno pametno, prosim!

Pametne ure osvajajo svet. Že imate svojo?

#nasvet
Kaj beremo to jesen?
Čas je, da oblečemo mehek pulover, se zabubimo pod najljubšo odejo in polni navdušenja potegnemo novo knjigo na plan.
#nasvet #zdravje
Poletna intimna nega

Za intimno nego moramo seveda poskrbeti v vsakem letnem času, vendar je poleti še toliko bolj pomembno da se je lotimo pravilno. Vročina in vlaga spodbujata potenje, kar je lahko izjemno neprijetno za intimne predele. Na kaj moramo biti v vročih dneh še posebej pozorni?

#nasvet
Kuža in jaz: kako se odpraviti na počitnice z avtom
Prihaja poletje in čas, ko razmišljamo o načrtih za počitnice. Boste svojega zvestega štirinožnega prijatelja vzeli s seboj na pot? Da bo vožnja s kužkom v jeklenem konjičku prijetna in varna za vse, je potrebno upoštevati nekaj preprostih pravil.
#nasvet
7 QL trikov, kako lahko uporabite zobno pasto

To, da poskrbi za čiste zobe in svež zadah že vsi vemo. Kaj pa lahko še očistite z njo?

#nasvet
4 domači postopki barvanja pirhov
Od otroško zabavnih do moderno elegantnih – pripravili smo vam kar nekaj idej, kako doma ustvariti prelivajoče se barvne pirhe in z njimi okrasiti velikonočno mizo.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor