Qlandia
Prava ura za pravega moškega

Ura že dolgo nima več samo uporabne vrednosti. Je modni dodatek, pogosto pa tudi statusni simbol, ki njenega lastnika postavi v določen družbeni sloj.

V koraku s časom

Z dnevnim določanjem časa so začeli Sumerci in Egipčani, ki so si pri tem pomagali s soncem in sencami obeliskov. Danes pa nas merjenje časa spremlja skoraj na vsakem koraku. Najpogosteje uporabljan časomer je kar mobilni telefon, zapestne ure pa zaokrožijo stajling in mu dodajo piko na i.

Pestra ponudba

Ponudba moških ur je raznolika – v videzu in dodatnih funkcijah, tako je izbira povsem prepuščena posamezniku in njegovim osebnim preferencam. Številčnica z velikim premerom ali digitalen prikaz časa? Usnjen, silikonski ali kovinski pas? Odločitev vsekakor ni enostavna.

Prestiž blagovnih znamk

Poseben segment so luksuzne ure prestižnih blagovnih znamk. Pogosto imajo enako veljavo kot znamka avtomobila, nemalokrat pa tudi primerljivo ceno. So neke vrste »statement«, ki o lastniku povejo točno tisto, kar si želi – stopnjo izobrazbe, finančno stanje, družbeni krog, v katerem se giblje.


Obiščite eno izmed trgovin z nakitom in modnimi dodatki v Qlandii

 Ura kot darilo 

Zapestna ura je primerno darilo za posebne priložnosti kot so obletnice, »okrogli« rojstni dnevi in poslovni dosežki. Pred nakupom se prepričajte, kakšna sta modni okus in stil bodočega lastnika ter nenazadnje, kakšne so njegove želje. S svetovalcem v trgovini se pogovorite o prednostih in slabostih posameznega modela, pred izbiro pa ne pozabite v ozir vzeti tudi poklica, ki ga obdarovanec opravlja. Če veliko dela z rokami, naj ura ne bo (pre)težka, pašček naj bo udoben, njegovo zapiranje pa hitro in enostavno.

 Ne pozabite!
 Najboljše darilo, ki ga lahko podarite najbližjim, je seveda (vaš) čas. 

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

#moda
Trend: urbani safari

Nevtralni toni, ki se v utility slogu prepletajo z živalskimi vzorci, velikimi kosi nakita in modnimi dodatki, ki odražajo naravo. Dobrodošli v urbani džungli.

#moda
SOS: kako poleti rešiti jutranjo frizuro

Ste se zbudili z zaležano in neurejeno pričesko, pa ni časa za umivanje las? S spodnjimi predlogi boste jutranjo zagato hitro rešili in obenem poskrbeli za QL slog tekom celega dne.

#moda
Nori jeans pomladi 2019

5 trendovskih kavbojk, ki jih (najbrž) še nimate v svoji omari.

#moda
Kako izbrati pravo torbico za vsak dan

Upoštevajte teh nekaj pravil in našli boste torbico, od katere se ne boste mogli ločiti.

#moda
Urejeni za apres-ski
Ohranite QL slog tudi, ko stopite iz smuči.
#moda
Foto reportaža QL modne revije
V petek, 23. novembra je potekala QL modna revija, na kateri so se predstavili mladi talenti iz QL modnega natečaja. 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Maribor