Qlandia

Jesenski »look«

Inja Zalta in Tara Zupančič predstavljata nove trende ličenja

Jesen je čas volnenih puloverjev, sprehodov v hladnem jutranjem zraku in veselja ob prvem kostanju. Ponaša pa se tudi s čudovitimi barvami, ki so navdihnile dramatični jesenski »look«, v katerem blestita prikupna slovenska igralka Inja Zalta in voditeljica Tara Zupančič, ki jo obiskovalci Qlandie poznate že iz modnih revij v sklopu Meseca mode.

Lepotici sta se prepustili spretnim rokam vrhunske vizažistke Jasne Oklešen, ki je v sklopu jesenske dm look kampanje na njunih obrazih predstavila najnovejše trende ličenja.

In kateri so jesenski trendi ličenja?

  • Strobing: Sijočo polt poudarimo z nanosom več osvetljevalcev na različne predele obraza
  • Konturing: Poteze obraza poudarimo s pomočjo svetlejših in temnejših odtenkov pudra
  • Baking: Tehnika nanosa korektorja in pudra v prahu v predelu pod očmi in na bradi za dolgo obstojnost ličil, pri kateri izkoriščamo telesno temperaturo.
  • Ombre ličenje ustnic v mat barvah: Uporabimo dva odtenka šminke, ki se prelivata

Kar nekaj izvirnih jesenskih »lookov«, natančen potek ličenja po korakih, opise in postopke novih tehnik ter še številne druge uporabne nasvete za ličenje si lahko ogledate in preberete v dm katalogu in knjižici Lepotni vodnik, katere najdete v vseh dm prodajalnah in na spletni strani.

V vseh dm prodajalnah lahko v oktobru za 10 točk zvestobe izkoristite 30% popust na izbrana ličila, ob nakupu ličil nad 20 EUR pa boste prejeli še trendi kozmetično torbico. Dramatične poglede lahko torej pričarate tudi sami. Spoznajte nove tehnike in se odenite v tople jesenske barve. 

Najnovejše dm trende ličenja si oglejte tudi na modnih avenijah Qlandie.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?