Qlandia

Postani QL OBRAZ

Qlandia smo ljudje. In seveda ste ljudje, ki vsak dan med nakupovanjem z nami delite drobne trenutke iz vašega življenja. Zato smo se odločili, da letos v prvo vrsto postavimo ravno vas!

Iščemo simpatične, nasmejane in aktivne ljudi, ki izžarevajo veselje do vsega, kar počnejo, in se ne ustrašijo fotografskega objektiva. Si želite sodelovati na pravem profesionalnem fotografiranju in postati QL obraz aktualne kampanje v Qlandii

Profesionalno vas bomo uredili, oblekli v najnovejše modne trende in posneli cel kup izjemnih fotografij. Vaše fotografije bomo nato objavili na naslovnici QL magazina, plakatih in ostalem komuniciranju Qlandie. 

Kaj imate vi od tega?

Izbrane QL obraze bomo nagradili za sodelovanje, jim povrnili stroške in obdarili z zbirko svežih, profesionalno posnetih fotografij.

Plus točke

... če že imate izkušnje z delom pred fotografskim objektivom.

Koga trenutno iščemo?

QL MAMA IN HČI IZ PTUJA

Mama in hči iz Ptuja ali okolice, ki bosta kot nerazdružljivi ženski team postali obraz kampanje ob mesecu žensk (marec).

Starost:

  • Mama: 30 – 50 let
  • Hči: 10 – 16 let 
(če nas s svojo energijo prepričata, bomo majhna odstopanja spregledali :))

Fotografiranje bo potekalo v tednu od 6. – 10. marca 2017 v fotografskem studiu v Velenju.

Prijavita se tukaj

QL ZALJUBLJENI PAR IZ NOVEGA MESTA

Mlad par iz Novega mesta ali okolice, ki bo svoje zaljubljene poglede in geste delil kot obraz kampanje ob mesecu mode (april/maj). Oba v paru bodita aktivna in vsaj nekoliko navdušena nad novimi modnimi trendi.

Starost obeh: 20 – 35 let (šteje predvsem mladostna energija vajinih zaljubljenih pogledov, zato bomo dopuščali tudi majhna odstopanja)

Fotografiranje bo potekalo v tednu od 6. – 10. marca 2017 v fotografskem studiu v Velenju.

Prijavita se tukaj

Ne ustrezate iskanim profilom?

Brez skrbi, tekom celega leta bomo iskali različne profile ljudi, ki bodo postali QL obraz Qlandie. Spremljajte to spletno stran, kjer bomo sproti objavljali, koga iščemo za naslednja fotografiranja.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?