Qlandia
Poletne počitnice so QL tudi doma!

Poletne počitnice so QL tudi doma!

Poskrbite za ključne elemente in si pričarajte čisto prave poletne počitnice kar na domačem »pragu«! 

Sprostitev

Na vrtu ali terasi si uredite kotiček, kjer se boste brezskrbno zleknili v visečo mrežo ter v miru brali knjigo, poslušali glasbo in srkali najljubši osvežilni koktajl. 

Čofotanje

Pogumno se pridružite najmlajšim v napihljivem bazenu in bitki z vodnimi pištolami. Zabava je zagotovljena! 

Športne aktivnosti

Izberite si tiste, ki jih lahko izvajate v senci npr. tek po gozdu ali pa se športanja preprosto lotite v zgodnjih jutranjih ali v večernih urah, ko še vročine.

Vrtna zabava

Organizirajte piknik z žarom (več nasvetov na strani ???)! Vsak od gostov naj s seboj prinese že pripravljeno jed, prilogo ali solato. Ne pozabite na igre za najmlajše in zaščito pred soncem.

Večerno druženje

Naredite si domači kino na prostem: obesite projekcijsko platno, po tleh razprostrite blazine, zraven pripravite odeje, če vas bo slučajno zazeblo in v travo položite solarne lučke, ki bodo ustvarile posebno atmosfero.

Učenje

Počitnice so idealna priložnost, da osvojite novo znanje, pa naj gre za šivanje poletnih oblek, mojstrstva peke na žaru, mešanje koktajlov, kaligrafijo ali učenje osnovnih fraz v tujem jeziku, če morda jeseni načrtujete potovanje.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?