Qlandia

Preženi sivino deževnega dne!

Praznična evforija se je počasi polegla. Lučke praznično okrašenih mest so ugasnile in nastopil je sivi januar – mesec, ko večino ljudi oblega popraznični blues. Kratki dnevi, muhasto vreme, mraz … le kdo ne bi se zabubil v toplo odejo in lenobno poležaval ves dan?

Nikakor! Tudi v sivih deževnih dneh je razpoloženje lahko prav živahno. Poskusite naš nabor QL aktivnosti, ki bodo obarvale prav vsak deževen dan.

Poigrajte se z okusi

Kdaj ste na zadnje ustvarjali v kuhinji in preizkusili nekaj novega? Poiščite mamljiv recept in zberite vse sestavine. Sami, z dragim, prijatelji ali vašimi najmlajšimi – dan bo takoj lepši, ko bo kuhinja zadišala po novih dobrotah, želodčki pa bodo kar zaploskali od veselja. Potrebujete navdih? Prebrskajte po naših QL receptih >> 

Priredite svoj modni šov

Poležavanje na kavču nadomestite z zabavnim domačim modnim šovom. Vsak od družinskih članov naj v svoji omari poišče najbolj nenavadne, barvite modne kose in jih sestavi v čim bolj odštekano kombinacijo. Dnevna soba bo v trenutku postala zabavna modna steza polna smeha in norčij. Zagotovo boste našli kak QL modni kos na katerega ste popolnoma pozabili ali pa boste ugotovili, da določenih oblačil ne potrebujete več. Izkoristite priložnost in po zabavi naredite red v svoji omari.

Plešite v dežju

Zakaj bi se dežnim kapljicam skrivali, če lahko zaplešete v njihovem ritmu? Oblecite se v dežna oblačila in obujte pisane gumijaste škornje. Ne pozabite na izviren dežnik, ki vam bo v vsakem trenutku narisal nasmeh na obraz. Skačite po lužah, začutite kapljice dežja na licih, ali se toplo stisnite pod skupnim dežnikom. Preprosto prebudite otroka v sebi. 

Prepustite se domišljiji

Preberite knjigo, ki vas že dolgo čaka na knjižni polici, iz predala vzemite pripomočke za ustvarjanje ali pobrišite prah iz šivalnega stroja in ustvarite svojo novo kreacijo. Zvok dežnih kapljic pomirja in osredotoča, tako da vas bo zagotovo popeljal na pot domišljije. Odprete lahko tudi pobarvanko za odrasle in se za nekaj uric zatopite v svet barv in vzorcev. 

Podajte se po nakupih

Ko vas vreme spravlja v slabo voljo, si lahko dan polepšate z novim modnim kosom, parom čevljev, ki ga že dolgo opazujete v izložbi, ali prikupnim pripomočkom za dom. V Qlandii je tudi v deževnih dneh nakupovanje povsem prijetno – za vas smo na vhodih postavili priročne naprave za ovijanje mokrih dežnikov

Storitev je brezplačna in enostavna za uporabo. 

Preizkusite jo in pozabite na mokro nadlogo, ki ovira nakupovanje.

Bi radi tudi vi prispevali svoje ideje, znanje ali zanimiva doživetja? Izpolnite obrazec in nam jih posredujte v obliki članka, fotografije ali video posnetka. Veselimo se vašega sodelovanja!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?