Qlandia
Oprema za živali

ZOO5

ZOO5

Prodaja živih živali ter hrane in opreme za hišne ljubljenčke

Podjetje ARM d.o.o. je svojo pot začelo leta 2000. Ukvarjamo se s prodajo živih živali ter hrane in opreme za hišne ljubljenčke. Danes, skoraj dve desetletji pozneje se s svojimi poslovalnicami širimo po celotni Sloveniji. Pri nas dobite svetovno priznane blagovne znamke hrane, opreme, dodatkov, igrač in še mnogo več za vaše hišne ljubljenčke. V ponudbi imamo akvarijske ribice, terarijske živali, ptice in glodavce ter seveda vso pripadajočo opremo in hrano. Pri nakupu vam svetuje team strokovno usposobljenega osebja.

Kontakt
ARM d.o.o.
Tel: 040 531 685
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor