Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Zvonček

Cvetličarna Zvonček

Pestra izbira rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih izdelkov in manjših daril.

V naši cvetličarni ponujamo pestro izbiro rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih izdelkov in manjših daril. Če pa darilo že imate, vam ga z veseljem lično aranžiramo. Prav tako izdelamo žalne aranžmaje, vence, žarne venčke in pakete sveč. Svetujemo in izdelamo poročno dekoracijo, vse od šopka, aranžmajev, dekoracije za avtomobile, cerkev in dom. Ob raznih prireditvah in otvoritvah poskrbimo za cvetlično dekoracijo prostora, prav tako pa poskrbimo za ozelenitev poslovnih prostorov in doma. Vljudno vabljeni, da nas obiščete!
Kontakt
Dejan Rojko s.p.
Tel: 059 720 908
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor