Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Zvonček

Cvetličarna Zvonček

Pestra izbira rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih izdelkov in manjših daril.

V naši cvetličarni ponujamo pestro izbiro rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih izdelkov in manjših daril. Če pa darilo že imate, vam ga z veseljem lično aranžiramo. Prav tako izdelamo žalne aranžmaje, vence, žarne venčke in pakete sveč. Svetujemo in izdelamo poročno dekoracijo, vse od šopka, aranžmajev, dekoracije za avtomobile, cerkev in dom. Ob raznih prireditvah in otvoritvah poskrbimo za cvetlično dekoracijo prostora, prav tako pa poskrbimo za ozelenitev poslovnih prostorov in doma. Vljudno vabljeni, da nas obiščete!
Kontakt
Dejan Rojko s.p.
Tel: 059 720 908
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor