Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Zvonček

Cvetličarna Zvonček

Pestra izbira rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih izdelkov in manjših daril.

V naši cvetličarni ponujamo pestro izbiro rezanega cvetja, lončnic, dekorativnih izdelkov in manjših daril. Če pa darilo že imate, vam ga z veseljem lično aranžiramo. Prav tako izdelamo žalne aranžmaje, vence, žarne venčke in pakete sveč. Svetujemo in izdelamo poročno dekoracijo, vse od šopka, aranžmajev, dekoracije za avtomobile, cerkev in dom. Ob raznih prireditvah in otvoritvah poskrbimo za cvetlično dekoracijo prostora, prav tako pa poskrbimo za ozelenitev poslovnih prostorov in doma. Vljudno vabljeni, da nas obiščete!
Kontakt
Dejan Rojko s.p.
Tel: 059 720 908
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor