Qlandia
Kozmetični salon/frizer

Frizerski studio Galaktiko

Frizerski studio Galaktiko

Frizerske in kozmetične storitve.

Spoštovane stranke,

sprejemamo naročila na telefon 02-4201661 saj se 4 . 5. 2020 frizerski studio ponovno odpre.

Nudimo vam frizerske storitve za ženske, moške in otroke ter kozmetične storitve, in sicer nego obraza in telesa, pedikuro, manikuro, parafinske obloge za roke in še kaj.
Kontakt
Galaktiko d.o.o., Petrič Sonja - frizerski studio
Tel: (02) 420 16 61
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Dikson
Tigi
Genhwol
Biodroga
Linea
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor