Qlandia
Lekarna

Mariborske lekarne

Mariborske lekarne

Zdravila na recept in brez recepta.

Pri nas vam nudimo preskrbo in izdajanje zdravil na recepte in brez recepta, pripravo zdravil za posameznega pacienta, izdelke lastnega galenskega laboratorija, medicinske pripomočke, širok nabor prehranskih dopolnil priznanih proizvajalcev, izdelke za nego otrok, bolnikov in kozmetične izdelke znamk otroške hrane.

Delovni čas: Ponedeljek - petek: od 9:00 do 19:00
Sobota: od 8:30 do 15:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Kontakt
JZZ Mariborske Lekarne Maribor
Tel: (02) 420 14 20 ali (02) 420 14 21
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Bebival
Mariplant
Novalac
Aptamil
Tena
Eucerin
Vichy
La Roche Posay
dr. Hauschka
Nuxe
Avene
Aderma
Vitaskin Pharma
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor