Qlandia
Lekarna

Mariborske lekarne

Mariborske lekarne

Zdravila na recept in brez recepta.

Pri nas vam nudimo preskrbo in izdajanje zdravil na recepte in brez recepta, pripravo zdravil za posameznega pacienta, izdelke lastnega galenskega laboratorija, medicinske pripomočke, širok nabor prehranskih dopolnil priznanih proizvajalcev, izdelke za nego otrok, bolnikov in kozmetične izdelke znamk otroške hrane.

Delovni čas: Ponedeljek - petek: od 9:00 do 19:00
Sobota: od 8:30 do 15:00
Nedelja in prazniki: zaprto
Kontakt
JZZ Mariborske Lekarne Maribor
Tel: (02) 420 14 20 ali (02) 420 14 21
Zemljevid
Sever
Blagovne znamke
Bebival
Mariplant
Novalac
Aptamil
Tena
Eucerin
Vichy
La Roche Posay
dr. Hauschka
Nuxe
Avene
Aderma
Vitaskin Pharma
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor