Qlandia
Tehnika

Telemach

Telemach

Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu.

Podjetje GSMaparati d.o.o. je pooblaščeni prodajalec za Telemach v Sloveniji. V naših poslovalnicah vam bomo svetovali pri izbiri storitev operaterja Telemach, ki vam najbolj ustrezajo. Prav tako imamo za vas pripravljen pester izbor dodatne in zaščitne opreme za mobilne telefone. Uredite vse storitve Telemach-a na enem mestu.
Veselimo se vašega obiska! 
Kontakt
GSMaparati d.o.o.
Tel: 070 700 106
Zemljevid
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Maribor