QL val svežine - Qlandia

QL val svežine val svežine

Vroče? Surfaj po www.qlandia.si in ujemi QL val svežine.  

Se poleti prileže nekaj svežega? Brskanje po prenovljeni spletni strani Qlandia se od 8. avgusta do 9. septembra še posebej izplača, saj vas lahko med obiskom strani zalije pravi val svežine, ki prinaša QL nagrade!

Kako sodelovati?

Val svežine je nepredvidljiv in zalije samo tiste, ki raziskujejo po spletni strani. Odpirajte nove strani, preberite vsebino in odkrijte, kaj vse vam naša prenovljena stran ponuja. Med raziskovanjem po strani bo val pripotoval do vas in nagrada bo že skoraj vaša!

1x povratna letalska karta do Španije (za 2 osebi*)

5x osvežitev garderobe v vrednosti
20 € (e-Darilna kartica Qlandia)

30x majica Qlandia

Odkrijte vse novosti nove spletne strani in z malo sreče bo QL val svežine zalil tudi vas! 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.