QL val svežine - Qlandia

QL val svežine val svežine

Vroče? Surfaj po www.qlandia.si in ujemi QL val svežine.  

Se poleti prileže nekaj svežega? Brskanje po prenovljeni spletni strani Qlandia se od 8. avgusta do 9. septembra še posebej izplača, saj vas lahko med obiskom strani zalije pravi val svežine, ki prinaša QL nagrade!

Kako sodelovati?

Val svežine je nepredvidljiv in zalije samo tiste, ki raziskujejo po spletni strani. Odpirajte nove strani, preberite vsebino in odkrijte, kaj vse vam naša prenovljena stran ponuja. Med raziskovanjem po strani bo val pripotoval do vas in nagrada bo že skoraj vaša!

1x povratna letalska karta do Španije (za 2 osebi*)

5x osvežitev garderobe v vrednosti
20 € (e-Darilna kartica Qlandia)

30x majica Qlandia

Odkrijte vse novosti nove spletne strani in z malo sreče bo QL val svežine zalil tudi vas! 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.