QL val svežine - Qlandia

QL val svežine val svežine

Vroče? Surfaj po www.qlandia.si in ujemi QL val svežine.  

Se poleti prileže nekaj svežega? Brskanje po prenovljeni spletni strani Qlandia se od 8. avgusta do 9. septembra še posebej izplača, saj vas lahko med obiskom strani zalije pravi val svežine, ki prinaša QL nagrade!

Kako sodelovati?

Val svežine je nepredvidljiv in zalije samo tiste, ki raziskujejo po spletni strani. Odpirajte nove strani, preberite vsebino in odkrijte, kaj vse vam naša prenovljena stran ponuja. Med raziskovanjem po strani bo val pripotoval do vas in nagrada bo že skoraj vaša!

1x povratna letalska karta do Španije (za 2 osebi*)

5x osvežitev garderobe v vrednosti
20 € (e-Darilna kartica Qlandia)

30x majica Qlandia

Odkrijte vse novosti nove spletne strani in z malo sreče bo QL val svežine zalil tudi vas! 
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA