Qlandia
Nova ADIDAS linija v Prvi ligi
Doseži svetlobno hitrost z novimi adidas kopačkami Speed of Light! Linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej najdeš v naših prodajalnah Prva liga.
V Novem mestu in Novi Gorici pa ponujamo tudi novo kolekcijo adidas Originals.
Tik pred začetkom sezone 2016/2017 adidas predstavlja Speed of Light, linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej, ki povečuje nadzor nad igro in navdušuje z edinstvenimi odtenki. Nova adidas kolekcija prinaša v trgovine PRVA LIGA modele X16 PURECHAOS in ACE 16 PURECONTROL v solarno rdeči in solarno rumeni. Navdih za izbrane nianse so adidasovi kreatorji črpali iz lomljenja svetlobe, ki nastaja med poskusi na področju svetlobne hitrosti.

Svetlobna hitrost nove linije bo v prihajajoči sezoni nepogrešljiva na nogah nogometašev in na odločilnih nogometnih borbah po vsem svetu.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica