Qlandia
Nova ADIDAS linija v Prvi ligi
Doseži svetlobno hitrost z novimi adidas kopačkami Speed of Light! Linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej najdeš v naših prodajalnah Prva liga.
V Novem mestu in Novi Gorici pa ponujamo tudi novo kolekcijo adidas Originals.
Tik pred začetkom sezone 2016/2017 adidas predstavlja Speed of Light, linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej, ki povečuje nadzor nad igro in navdušuje z edinstvenimi odtenki. Nova adidas kolekcija prinaša v trgovine PRVA LIGA modele X16 PURECHAOS in ACE 16 PURECONTROL v solarno rdeči in solarno rumeni. Navdih za izbrane nianse so adidasovi kreatorji črpali iz lomljenja svetlobe, ki nastaja med poskusi na področju svetlobne hitrosti.

Svetlobna hitrost nove linije bo v prihajajoči sezoni nepogrešljiva na nogah nogometašev in na odločilnih nogometnih borbah po vsem svetu.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica