Qlandia
novosti
Novost v Prvi ligi - PURE BOOST
V trgovini Prva liga predstavljajo nov tekaški copat, ki bo zadovoljil še najzahtevnejše tekačice. 
V trgovini Prva liga predstavljajo nov tekaški copat, ki bo zadovoljil še najzahtevnejše tekačice. 

 Boost : izdelan sem iz tisočerih boost kapsul, združenih z namenom, da ti vrnejo pozitivno energijo. 

  • Mrežast zgornji del: Zračna mrežica omogoča tvojim stopalom, da dihajo, zato med tekom ohranjaš svežino.Jaz sem PURE BOOST X, izkoristi mojo energijo.
  • Prilagodljiva podpora loka stopala: Moja prilagodljiva podpora loka stopala podpira vsak tvoj korak. Prilagodim se tvojemu stopalu ne glede na njegovo obliko.
  • Raztegljiv mrežast podplat: Moj podplat se razteza in prilagaja ob vsakem tvojem koraku za resnično lahkoten tek.

Udoben, moderen in sodoben tekaški copat.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica