Qlandia
novosti
Novost v Prvi ligi - PURE BOOST
V trgovini Prva liga predstavljajo nov tekaški copat, ki bo zadovoljil še najzahtevnejše tekačice. 
V trgovini Prva liga predstavljajo nov tekaški copat, ki bo zadovoljil še najzahtevnejše tekačice. 

 Boost : izdelan sem iz tisočerih boost kapsul, združenih z namenom, da ti vrnejo pozitivno energijo. 

  • Mrežast zgornji del: Zračna mrežica omogoča tvojim stopalom, da dihajo, zato med tekom ohranjaš svežino.Jaz sem PURE BOOST X, izkoristi mojo energijo.
  • Prilagodljiva podpora loka stopala: Moja prilagodljiva podpora loka stopala podpira vsak tvoj korak. Prilagodim se tvojemu stopalu ne glede na njegovo obliko.
  • Raztegljiv mrežast podplat: Moj podplat se razteza in prilagaja ob vsakem tvojem koraku za resnično lahkoten tek.

Udoben, moderen in sodoben tekaški copat.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica