Qlandia
novosti
Nova revija Lisca navdušuje
Ni dolgo, kar smo slekli kopalke, pa smo skoraj že pri novoletnem prazničnem obdobju. Z modnimi novostmi, ki jih je prinesla letošnja jesen, vas seznanja nova življenjsko-stilna revija Lisca. 

Ženska se v pravem perilu počuti zmagovalno in prav nič drugače ne velja za moške. Zato je v tokratni reviji precej pozornosti namenjeno tudi moškim. Tudi tiste, ki izbirate perilo v večjih velikosti, boste v reviji našle precej uporabnih nasvetov in izbranih modelov perila prav za vas. Poudarite lepoto svojih oblin, v Liscinih kolekcijah bo vsaka zasijala v vsej svoji popolnosti.

Nova revija je na voljo brezplačno na Liscinih prodajnih mestih, prelistate pa jo lahko tudi tukaj. In ne spreglejte nagradne igre v reviji, kjer lahko z malo sreče osvojite lepe nagrade.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica