Qlandia
novosti
Nova revija Lisca navdušuje
Ni dolgo, kar smo slekli kopalke, pa smo skoraj že pri novoletnem prazničnem obdobju. Z modnimi novostmi, ki jih je prinesla letošnja jesen, vas seznanja nova življenjsko-stilna revija Lisca. 

Ženska se v pravem perilu počuti zmagovalno in prav nič drugače ne velja za moške. Zato je v tokratni reviji precej pozornosti namenjeno tudi moškim. Tudi tiste, ki izbirate perilo v večjih velikosti, boste v reviji našle precej uporabnih nasvetov in izbranih modelov perila prav za vas. Poudarite lepoto svojih oblin, v Liscinih kolekcijah bo vsaka zasijala v vsej svoji popolnosti.

Nova revija je na voljo brezplačno na Liscinih prodajnih mestih, prelistate pa jo lahko tudi tukaj. In ne spreglejte nagradne igre v reviji, kjer lahko z malo sreče osvojite lepe nagrade.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica