Qlandia
novi katalog
Novi Big Bangov katalog
Prelistajte naš novi katalog, ponudbo si oglejte tudi v naši trgovini, izkoristite pa tudi naše neverjetne ponudbe!

Vabimo vas, da prelistate naš novi specializiran Big Bang katalog, kjer vas na enem mestu čaka naša akcijska ponudba.

Za vas smo pripravili akcijo s sušilnimi stroji, saj vam ob hkratnem nakupu pralnega stroja in sušilnega stroja, nudimo kar 30 % popust na sušilni stroj. Z nami se lahko pripravite na čisto jesen, saj vam pri nakupu sesalcev nudimo kar 20 % popust. Nudimo vam tudi brezplačni energetski pregled in poskrbimo, da bo vaš račun za energijo nižji. Obiščite nas v trgovini in preverite kateri izdelki iz kategorije prenosni računalniki so na voljo po razrezani ceni na do 20 obrokov brez obresti ter se pripravite na športno jesen z akcijskimi cenami športnih ur. Za več podrobnostih o akcijah vas vabimo, da prelistajte naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete našo spletno stran.

Katalog velja od 29. 9. 2016 do 12. 10. 2016.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica